Városlista
2024. szeptember 29, vasárnap - Mihály

Hírek

2011. Július 13. 14:49, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Bódi Sylvi Dubairól mesél

Bódi Sylvi Dubairól mesél

Hazánk híres modelljeinek többségéről már számtalanszor felröppent a hír, hogy jólétüket Dubaiban alapozták meg, gazdag üzletemberek szórakoztatásával.

Ezzel kapcsolatban persze egyikük sem tett vallomást, így nem tudni, igazak-e a rágalmak. Most Bódi Sylvi kamerák előtt mesélt arról, igenis járt már Dubajban. 

A modell elmondta, annyi köze van Dubaihoz, hogy nyaralt már ott, és hozzátette, semmi egyéb köze nincs a témához, így ebben az ügyben interjút sem szeretne adni, esetleg ügyvéd jelenlétében. "Most már nagyon elegem van" - tette hozzá bosszúsan.

Sylvi leszögezte tény, hogy járt kint már többször is Dubaiban, de nyaralás, vagy divatbemutató céljából, sőt libanoni barátjával is sokat utazott oda. Kijelentette, belefáradt a cáfolásba, és azt mondja, mindenki gondoljon, amit akar. A modell szerint azonban azokat, akik kint pénzt kerestek a testükkel, sem lehet és kell elítélni. Attól még, hogy valaki ilyesmiből él, még nagyon jó ember lehet - vélekedik.

Címkék: Bódi Sylvi

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 28. 09:10, szombat | Bulvár

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg Londonban környezetvédelmi aktivisták

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg pénteken Londonban környezetvédelmi aktivisták, alig néhány órával azután, hogy két társukat ugyanilyen bűncselekményért többévi börtönbüntetésre ítélték.

2024. Szeptember 27. 07:39, péntek | Bulvár

A legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter EP-képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt

Polt Péter legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter európai parlamenti képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt - tudatta a Legfőbb Ügyészség az MTI-vel csütörtökön.

2024. Szeptember 24. 08:00, kedd | Bulvár

Hankó Balázs a magyar modellt ajánlja az európai versenyképességi fordulat megvalósításához

Európai versenyképességi fordulatra van szükség, a magyar modell sikeres, és jó választ adhat erre - mondta Hankó Balázs kultúráért és innovációért felelős miniszter a Hungary Innovation Week nyitóeseményén hétfőn Budapesten.

2024. Szeptember 23. 07:52, hétfő | Bulvár

Az áradás elől menekülő vadak miatt kell lezárni a magyar főutat

Vasárnap korábban, már 17 órától lezárják az 55-ös főutat Pörböly és Baja között a dunai árhullám elől menekülő vadak miatt - közölte honlapján a rendőrség.