Városlista
2024. szeptember 30, hétfő - Jeromos

Hírek

2018. November 16. 15:08, péntek | Belföld
Forrás: police.hu

Édes történet! Titokzatos levelet kapott a rendőr

Édes történet! Titokzatos levelet kapott a rendőr

A Soltvadkerti Rendőrőrs postaládájában a napokban egy titokzatos levelet találtak az egyenruhások. A boríték „Attilának” volt címezve, azt szabályosan, postán küldte meg feladója.

A rendőrőrsön csak egy Attila nevű rendőr szolgál, Süveg Attila rendőr törzsőrmester, körzeti megbízott, aki úgy gondolta, a levél talán neki szól. A borítékot kibontva egy gyermekrajzot talált, ami egy rendőrt ábrázolt. Mivel hasonlóságot vélt felfedezni maga és a rajz között, immár bizonyossá vált, hogy csak ő lehet a címzett. Az egyik közösségi portál segítségével felkutatta a rajz készítőjét, Trapp Bence 3. osztályos soltvadkerti kisfiút. Bencéről kiderült, hogy nagy rajongója a rendőröknek. Olyannyira, hogy szülei „mini egyenruhát” is készíttettek neki, amelyet gyakran visel szabadidejében.

A körzeti megbízott és Bence egy nyári rendezvényen találkoztak, a rajz ennek hatására készült. A minap reggel pedig Attila lepte meg „leendő kollégánkat”: a kisfiú rendőrautóval utazhatott az iskolába, illetve egy ajándékcsomagot is kapott a rajz ihletőjétől.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 30. 07:45, hétfő | Belföld

A hét közepén ismét csapadékosabbá válik az időjárás

A hét még napos, száraz idővel indul, de szerdától ismét több hullámban kell esőre számítani.

2024. Szeptember 30. 07:41, hétfő | Belföld

Kétnapos üléssel kezdődik a parlament őszi ülésszaka

A 13 órakor kezdődő ülésen megemlékeznek a közelmúltban elhunyt volt országgyűlési képviselőkről, Donáth Lászlóról (MSZP), Kupa Mihályról (MDF, független), Vincze Kálmánról(FKGP, EKgP) és Bodzás Ferenc Árpádról (MSZP).

2024. Szeptember 30. 07:40, hétfő | Belföld

Októbertől Budapesten is az új ügyeleti rendszer működik

Október elsejével Budapesten is működésbe lép az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) által biztosított új, betegközpontú ügyeleti rendszer, melynek hívószáma 1830.

2024. Szeptember 29. 08:18, vasárnap | Belföld

Orbán Viktor Csehországba utazott

Orbán Viktor miniszterelnök is személyesen felköszönti 80. születésnapján Milos Zeman korábbi cseh köztársasági elnököt