Városlista
2024. szeptember 29, vasárnap - Mihály

Hírek

2018. Június 14. 09:15, csütörtök | Bulvár
Forrás: infovárosok

Egy zuhanyzás alatt született Emilio és Curtis közös slágere - VIDEÓ

Egy zuhanyzás alatt született Emilio és Curtis közös slágere - VIDEÓ

Összeállt a hazai könnyűzenei élet új furcsa párja! Bár Emilio és Curtis régóta jó haverok, ám a zenei ízlésüket tekintve meglehetősen olyanok, mint a tűz és a víz.

Most viszont úgy döntöttek, hiába képviselnek két különböző stílust, közös slágerrel rukkolnak elő. Az Egy este ketten című dal központi témája természetesen a nők és a bulizás, de ez őket ismerve talán nem is meglepő. Ráadásul ahogy azt a Sláger TV Híradójának csütörtöki adásában elárulják: a dal egy zuhanyzás alatt született meg.

Emilio és Curtis évek óta meghatározó alakjai a magyar könnyűzenei életnek, számos sikert értek el külön-külön. A dzsesszénekes és a rapper izgalmas zenei találkozásának eredményeként nemrégiben közös dallal jelentkeztek. A szerzeményt a Drága családom, az Emilio Família adásában hallhatták először a tévénézők. A fiúk most a dal és a hozzá tartozó klip néhány kulisszatitkába is beavatják a Sláger TV Híradójának nézőit.

Kiderül például, hogy Emilio micsoda géniusznak tartja Curtist, aki gyakorlatilag 15 perc alatt írta meg a szöveget, miután Emilio átküldte a zenei alapot. Mire a zenész kilépett a zuhany alól, a dalszöveg már ott várta az e-mailjei között. Az Egy este ketten jó eséllyel pályázik a nyár slágere képzeletbeli címre, melynek klipjét meseszép helyszínen forgatták.

A műsorban felmerül az a kérdés is, hogy a mostani dal után lesz-e folytatás? Ennek kapcsán mindketten kifejtik, mennyire fontos számukra, hogy olyan emberrel dolgozzanak, akivel nemcsak szakmailag, de emberileg is egy hullámhosszon vannak. Hogy mit nyilatkozott egymásról a két zenész? Az adásban erre is fény derül!

A klipben családtagok is felbukkannak, és Emilio és Curtis párjai mellett, Curtis testvére, Tibi is látható, akiről az is kiderül, hogy a családi szálon túl, hogyan kapcsolódik még a produkcióhoz.

A műsorból azt is megtudhatjuk, mennyire változtatta meg Emilióék életét, hogy a napi realitynek köszöntően a nézők gyakorlatilag az egész életüket nyomon követhetik a televízió képernyőjén.

Címkék: curtis, emilio

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 28. 09:10, szombat | Bulvár

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg Londonban környezetvédelmi aktivisták

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg pénteken Londonban környezetvédelmi aktivisták, alig néhány órával azután, hogy két társukat ugyanilyen bűncselekményért többévi börtönbüntetésre ítélték.

2024. Szeptember 27. 07:39, péntek | Bulvár

A legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter EP-képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt

Polt Péter legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter európai parlamenti képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt - tudatta a Legfőbb Ügyészség az MTI-vel csütörtökön.

2024. Szeptember 24. 08:00, kedd | Bulvár

Hankó Balázs a magyar modellt ajánlja az európai versenyképességi fordulat megvalósításához

Európai versenyképességi fordulatra van szükség, a magyar modell sikeres, és jó választ adhat erre - mondta Hankó Balázs kultúráért és innovációért felelős miniszter a Hungary Innovation Week nyitóeseményén hétfőn Budapesten.

2024. Szeptember 23. 07:52, hétfő | Bulvár

Az áradás elől menekülő vadak miatt kell lezárni a magyar főutat

Vasárnap korábban, már 17 órától lezárják az 55-ös főutat Pörböly és Baja között a dunai árhullám elől menekülő vadak miatt - közölte honlapján a rendőrség.