Városlista
2024. szeptember 29, vasárnap - Mihály

Hírek

2017. November 21. 07:34, kedd | Bulvár
Forrás: mti

Elkészült a lista a zeneiparban legtöbbet kereső nőkkel

Elkészült a lista a zeneiparban legtöbbet kereső nőkkel

Lemonade című sikerű albumával és Formation világturnéjával Beyoncé keresett a legtöbbet, mintegy 105 millió dollárt (27 milliárd forintot) a zeneiparban 2017-ban a Forbes magazin hétfőn közzétett listája szerint.

A legjobban kereső női sztárok között a második helyre Adele került, a brit énekesnő 69 millió dolláros bevétele elsősorban idei turnéjából és a 2015-ben megjelent és eladási rekordokat döntő 25 című albumából származik. Adele egy éve szintén második volt a ranglistán 80,5 millió dolláros adózatlan jövedelemmel.

A tavalyi ranglistavezető, Taylor Swift a harmadik helyre csúszott vissza 44 millió dolláros bevételével, amely jócskán elmarad az előző évi 170 millió dollártól. A 27 éves énekesnő azonban csak most indul újabb világturnéjára a közelmúltban kiadott új Reputation című albumával.

A lista negyedik helyére a kanadai szupersztár, Celine Dion került 42 millió dollárral, az ötödik Jennifer Lopez lett 38 millió dollárral.

A lista érdekessége, hogy a hatodik helyet Dolly Parton szerezte meg, a 71 éves énekesnő 37 millió dollárt keresett köszönhetően 62 koncertjének.

A Forbes a 2016 júniusától eltelt 12 hónap adózatlan jövedelmeit vette figyelembe a lista készítésekor. A sztárok bevételeit elsősorban a lemezeladásokból és a turnék
adataiból számolta ki a szerkesztőség.

Az első tíz legjobban kereső női sztár között van továbbá Rihanna 36 millió, Britney Spears 34 millió, Katy Perry 33 millió és a 75 éves Barbra Streisand 30 millió dollárral.

Címkék: kereset, lista, sztár, zene, zeneipar

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 28. 09:10, szombat | Bulvár

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg Londonban környezetvédelmi aktivisták

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg pénteken Londonban környezetvédelmi aktivisták, alig néhány órával azután, hogy két társukat ugyanilyen bűncselekményért többévi börtönbüntetésre ítélték.

2024. Szeptember 27. 07:39, péntek | Bulvár

A legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter EP-képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt

Polt Péter legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter európai parlamenti képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt - tudatta a Legfőbb Ügyészség az MTI-vel csütörtökön.

2024. Szeptember 24. 08:00, kedd | Bulvár

Hankó Balázs a magyar modellt ajánlja az európai versenyképességi fordulat megvalósításához

Európai versenyképességi fordulatra van szükség, a magyar modell sikeres, és jó választ adhat erre - mondta Hankó Balázs kultúráért és innovációért felelős miniszter a Hungary Innovation Week nyitóeseményén hétfőn Budapesten.

2024. Szeptember 23. 07:52, hétfő | Bulvár

Az áradás elől menekülő vadak miatt kell lezárni a magyar főutat

Vasárnap korábban, már 17 órától lezárják az 55-ös főutat Pörböly és Baja között a dunai árhullám elől menekülő vadak miatt - közölte honlapján a rendőrség.