Városlista
2024. szeptember 29, vasárnap - Mihály

Hírek

2013. Február 27. 11:00, szerda | Helyi
Forrás: Dombóvári Rendőrkapitányság, fotó: ujsag.allatvilag.net

Hippi ismét remekelt

Hippi ismét remekelt

Lakossági bejelentés érkezett a Dombóvári Rendőrkapitányság ügyeletére február 23-án délután mely szerint egy ismeretlen személyt láttak kimászni egy kocsolai családi ház udvaráról.

Antal Ádám r.őrmester, körzeti megbízott a bejelentést követően azonnal a megadott címre ment ahol azt tapasztalta, hogy az ingatlan bejárati ajtaját az elkövető kifeszítette. Az ügy felderítése érdekében nyomkövető kutyát kért a helyszínre.
Szabó Balázs r.főtörzsőrmester Hippi nevű szolgálati kutyájával a behatolás helyétől kezdte meg a munkát, ahonnan a németjuhász kutya a szomszédos udvarra vezette gazdáját.
Kaparással jelezte, hogy az elkövető az épületben tartózkodik, ahonnan rendőri felszólításra két nő és egy fiatalkorú férfi jött elő.Hippi egyértelműen kiválasztotta, ugatásával jelezte, hogy a férfi az akihez a követett szagnyom tartozik.

A fiatalkorú férfit lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a rendőrkapitányságra előállították, gyanúsítottként kihallgatták, az eljárás során szabadlábon védekezhet.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 27. 14:12, péntek | Helyi

Parkoló autóra esett egy hatalmas faág Dombóváron

Személyautónak és áruház épületének támaszkodott egy fa 12 méteres letört ága csütörtök délben Dombóváron, egy Hunyadi téri áruház parkolójának bejáratánál.

2024. Szeptember 27. 08:40, péntek | Helyi

Tieger Endréék a Családi körben a Nemzeti Vágta előtt

2024. október 4-6. között rendezik a Nemzeti Vágtát, amelynek fogatversenyét ötször nyerte meg korábban Tieger Endre a Sütvényi Ménes színeiben.

2024. Szeptember 26. 09:04, csütörtök | Helyi

4 arany- és 2 bronzérmet nyert a Dombóvári Karatesuli csapata

Huszonhat egyesület 200 indulója lépett tatamira a X. Szerencs Kupán, ahol erdélyi résztvevők mellett szerepelt négy fővel a Dombóvári Karatesuli csapata.

2024. Szeptember 25. 08:55, szerda | Helyi

50 éves érettségi találkozó a dombóvári gimnáziumban

2024. szeptember 21-én tartották 50. éves érettségi találkozójukat az 1974. május 11-én elballagott IV. D. osztály tanulói az akkori Gőgös Ignác (ma: Illyés Gyula) Gimnáziumban.