Városlista
2024. október 1, kedd - Malvin

Hírek

2020. Június 20. 12:02, szombat | Belföld
Forrás: infovárosok

Ittasan, több mint 150-el előzte meg a rendőröket egy autós - VIDEÓ

Ittasan, több mint 150-el előzte meg a rendőröket egy autós - VIDEÓ

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai június 18-án közlekedésrendészeti ellenőrzést tartottak a 84-es számú főúton.

A rendőrök az ellenőrzés során egy olyan járművezetővel szemben is intézkedtek, aki a megengedett 90 kilométer helyett 157 kilométeres sebességgel előzött Suzuki Swiftjével a főúton, Duka térségében.

Az intézkedés során felmerült a gyanú, hogy a férfi szeszes italt fogyasztott elindulása előtt, amit a vele szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéke is igazolt. Vele szemben – vezetői engedélyének elvétele mellett – járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult, a gyorshajtás miatt pedig a rendőrök 90 ezer forint közigazgatási bírságot szabtak ki és hat büntetőpontot adtak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 01. 06:00, kedd | Belföld

Orbán Viktor: átfogó stratégiai együttműködési program indul a Kongói Demokratikus Köztársasággal

Úgy döntöttünk a mai napon, hogy átfogó stratégiai együttműködési programot indítunk el a Kongói Demokratikus Köztársasággal

2024. Október 01. 06:00, kedd | Belföld

Orbán Viktor: új gazdaságpolitikára van szükség

A jövőben új gazdaságpolitikára és új gazdasági megoldásokra is szükség lesz, ha gazdasági sikereket akarunk elérni - mondta Orbán Viktor miniszterelnök az Országgyűlésben hétfőn napirend előtt.

2024. Október 01. 06:00, kedd | Belföld

Magyarország napenergia-termelésben Európa élmezőnyébe tartozik

Magyarország az európai élmezőnybe tartozik azzal, hogy - megfelelő időjárási körülmények között - a villamosenergia-fogyasztás több mint kilenctizedét adja a napelemes csúcstermelés