Városlista
2024. szeptember 23, hétfő - Tekla

Hírek

2024. Szeptember 23. 15:50, hétfő | Helyi
Forrás: Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Két ittas söfőrt fogtak a dombóvári rendőrök a hétvégén

Két ittas söfőrt fogtak a dombóvári rendőrök a hétvégén

Egy autós kért segítséget szombaton este a rendőröktől, aki látta, hogy egy autós nekiütközött egy parkoló kocsinak, majd megállás nélkül elhajtott a helyszínről Kaposszekcsőn.

A becsületes sofőr felírta az elkövető autójának rendszámát, és utána eredt. A rendőri segítség is gyorsan megérkezett, és a balesetet okozót Dombóváron sikerült megállítani.

A jól láthatóan ittas autós egyáltalán nem működött együtt a rendőrökkel. Nem adta át az iratait, nem árulta el a nevét, és még agresszíven is viselkedett, így kollégáink megbilincselték, és előállították. Végül megszondáztatták, mely alátámasztotta a jól látható ittasságra utaló jeleket. A sofőrnél nem voltak iratok, de végül sikerült kideríteni, hogy ki is ő valójában. A férfi feltehetően azért se volt együttműködő, mert adatai ellenőrzésekor kiderült, hogy azon túl, hogy részegen ült volán mögé, és balesetet is okozott, vezetői engedélye sincsen.

Az egyenruhások a 27 éves ozorai sofőrt őrizetbe vették, és sorsáról a bíróság dönt majd. Arra is fény derült, hogy az autóval sem volt minden rendben, így annak vélelmezett tulajdonosa ellen is szabálysértési eljárást indítottak a dombóvári rendőrök.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A Dombóvári Rendőrkapitányság egyenruhásai szeptember 20-án este fél tíz előtt néhány perccel állítottak meg egy pótkocsis teherautót. A sofőrt, egy 33 éves kozármislenyi férfit megszondáztatták, mely pozitív értéket jelzett. A sofőrt előállították további mintavételre. Kiderült, hogy ittasan ült a volán mögé. A járőrök elvették a járművezető jogosítványát és a tehergépkocsi indítókulcsát is. Ellene ittas járművezetés miatt a Dombóvári Rendőrkapitányságon indul büntetőeljárás.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 23. 09:34, hétfő | Helyi

Szabó Milán és Lakatos Lamm Bence is területi bajnok atlétikában

Az országban három városban tartottak atlétikai területi Liga versenyeket: Kaposváron, Kecskeméten, és Szolnokon.

2024. Szeptember 20. 15:29, péntek | Helyi

Tűzkakas Diáktűzoltó Versenyt rendeztek Kurdon

Szeptember 20-án, péntek délelőtt általános iskolai csapatok mérkőztek meg egymással Kurdon.

2024. Szeptember 19. 16:25, csütörtök | Helyi

Dombóvári győztese van a CineFest Filmfesztivál diákfilm pályázatának

A 20. CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál egyik díjazottja a dombóvári Juhász Barnabás.

2024. Szeptember 18. 09:56, szerda | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!