Városlista
2024. október 1, kedd - Malvin

Hírek

2014. Július 21. 12:00, hétfő | Helyi
Forrás: MTI, MTI Fotó: www.travelzoo.com

Lezuhant egy sárkányrepülő Attalán

Lezuhant egy sárkányrepülő Attalán

Lezuhant egy sárkányrepülőgép a Tolna megyei Attalán, a járművet vezető férfi súlyos sérülést szenvedett - közölte a katasztrófavédelem és a rendőrség az MTI-vel.

Boros Brigitta, Tolna megyei katasztrófavédelmi szóvivő közlése szerint a repülő kora este, sötétedés előtt szenvedett balesetet. A helyszínre vonult tűzoltóknak nem kellett beavatkozni.
Molnár Ágnes, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: a balesetet nyolc óra után nem sokkal jelentette a mentőszolgálat a rendőrségnek. A sárkányrepülő az Ady Endre utcához közeli kukoricatáblában ért földet; a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a repülőt vezető férfi jobbra akart kanyarodni, amikor leállt a motor, és a jármű 10-15 méter magasból lezuhant.
A sárkányrepülő utasa nem sérült meg - tette hozzá.

A kép illusztráció.

Címkék: sárkányrepülő

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 30. 10:00, hétfő | Helyi

Újabb testépítő világbajnoki címet szerzett Gasparics Zoltán

Gasparics Zoltán az IBFA szövetség által Olaszországban, Pomeziaban évente megrendezett 27. Mr. & Ms. World IBFA testépítő világbajnokságon kategóriájában világbajnoki címet szerzett.

2024. Szeptember 30. 08:24, hétfő | Helyi

Sportágválasztót rendeztek Dombóváron

A sportegyesületek lelkesedése, az iskolák magas számú részvétele igazán kiváló hangulatot teremtett a város legnagyobb sporteseményén, nagy nyüzsgés volt az Újvári Kálmán Sporttelepen és a Farkas Attila Uszoda udvarán.

2024. Szeptember 27. 14:12, péntek | Helyi

Parkoló autóra esett egy hatalmas faág Dombóváron

Személyautónak és áruház épületének támaszkodott egy fa 12 méteres letört ága csütörtök délben Dombóváron, egy Hunyadi téri áruház parkolójának bejáratánál.

2024. Szeptember 27. 08:40, péntek | Helyi

Tieger Endréék a Családi körben a Nemzeti Vágta előtt

2024. október 4-6. között rendezik a Nemzeti Vágtát, amelynek fogatversenyét ötször nyerte meg korábban Tieger Endre a Sütvényi Ménes színeiben.