Városlista
2024. szeptember 21, szombat - Máté

Hírek

2013. Április 02. 11:44, kedd | Belföld
Forrás: mno.hu

Megszépülnek a Nokiák

Megszépülnek a Nokiák

A Nokia hosszú évekig volt a világ legnagyobb gyártója, így megengedhette magának azt a luxust, hogy olyan formatervű telefont készítsen, amilyen jólesik neki.

Az érintőképernyővel szerelt okostelefonok érkezése sajnálatos módon nem tett jót az egyedi formatervnek és anyaghasználatnak, így a mai készülékek meglehetősen egy kaptafára készülnek.

A mostani Lumia készülékek polikarbonátból készülnek, mely bár könnyű és strapabíró, meglehetősen kevéssé elegáns, így a finn vállalatnak mozdulnia kell a minőségibb anyagok felé. Stephen Elop a cég vezérigazgatója most egy interjú során nyilatkozta, hogy a jövőben érkező felsőkategóriás Lumia készülékek már nem nélkülözik majd a fémet, és ezáltal sokkal versenyképesebben indulnak harcba a vásárlók kegyeiért.

Címkék: Mobiltelefon, nokia

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 21. 09:15, szombat | Belföld

Árvíz - Orbán Viktor: még öt nehéz napot kell átvészelni

Még öt nehéz napot kell átvészelni az árvízi védekezésben, hogy az ország fellélegezhessen - mondta a miniszterelnök sajtótájékoztatón szombaton, Budapesten.

2024. Szeptember 20. 07:49, péntek | Belföld

Indul a Mindannyiunké a tér rajz-, fotó- és kreatív pályázat

2024. Szeptember 20. 07:45, péntek | Belföld

Magyarország mentességet kér az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól

Mentességet kérünk az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól, mert azzal Brüsszel Magyarországot is bevándorlóországgá tenné