Városlista
2024. szeptember 28, szombat - Vencel

Hírek

2017. Április 05. 14:16, szerda | Helyi
Forrás: Tolna Megyei Önkormányzat

Rajz- és kisfilm pályázat a reformáció 500 éves évfordulója alkalmából

Rajz- és kisfilm pályázat a reformáció 500 éves évfordulója alkalmából

A Tolna Megyei Önkormányzat III. Vár a megye Tolna Megyei Értékek Napja elnevezésű rendezvénye keretében, a reformáció 500 éves évfordulója alkalmából hirdet rajz és kisfilm pályázatot, Tolna megyei általános és középiskolás diák

FELHÍVÁS - Rajz és filmpályázat

A pályázat célja:
1. kategória: A Tolna megyében található, a reformációhoz kötődő értékek (épített örökség, hagyományok, emlékek, üzenetek…) bemutatása RAJZON.

2. kategória: A Tolna megyében található, a reformációhoz kötődő értékek (épített örökség, hagyományok, emlékek, üzenetek…) bemutatása KISFILMEN, kb. 2-3 perc terjedelemben.

Pályázhatnak:
1. kategória: Tolna megyei általános iskolák alsó és felső tagozatos tanulói, két külön korcsoportként

2. kategória: Tolna megyei középiskolások, 25 év alatti fiatalok

Pályázati feltételek
1. kategória: a pályázatra egy fiatal egy alkotást küldhet be. A versenyben kizárólag az A4-es méretű alkotások kerülnek elbírálásra. A művek elkészítéséhez bármilyen anyag, illetve technika használható (ceruza, zsírkréta, tus, tempera, vízfesték, stb.).
A pályázatra az eredeti példányt szükséges beküldeni, elektronikus formában leadott rajzokat nem fogadunk el. A munkák hátoldalán a kép címét, a gyermek nevét, osztályát, a nevelő vagy oktató intézmény nevét és törvényes képviselőjének elérhetőségét kell feltüntetni.

2. kategória: a kisfilmek elkészítésének egyik fő szempontja, hogy a közösségi médiában is terjeszthetőek legyenek.
A pályázatra 2-3 perces videó filmeket várunk, bármilyen programmal készülhetnek, de mov, mpeg, mp4 vagy wmv formátumban, HD (vagy full HD) felbontásban legyenek elmentve.

Nevezési díj nincs!

Beérkezési határidő: 2017. május 15. hétfő

Tolna Megyei Önkormányzat Hivatala
7100 Szekszárd, Szent István tér 11-13.
kabinet@tolnamegye.hu

Eredményhirdetés:
„III. Vár a megye” Tolna Megyei Értékek Napja - 2017. júniusában
A beküldött rajzokból a Tolna Megyei Értékek Napja alkalmából kiállítást rendezünk. A pályázatra beküldött filmek a Tolna Megyei Önkormányzat facebook oldalán (www.facebook.com/tolnamegyeionkormanyzat) 2017. május 15-től megtekinthetőek lesznek, melyekkel kapcsolatosan várjuk a közönség véleményét!

Díjak:
A zsűri döntése alapján minden kategória 1-3. helyezettje, valamint a filmek esetében a közönségszavazás győztese oklevélben és értékes jutalomban részesül.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 27. 14:12, péntek | Helyi

Parkoló autóra esett egy hatalmas faág Dombóváron

Személyautónak és áruház épületének támaszkodott egy fa 12 méteres letört ága csütörtök délben Dombóváron, egy Hunyadi téri áruház parkolójának bejáratánál.

2024. Szeptember 27. 08:40, péntek | Helyi

Tieger Endréék a Családi körben a Nemzeti Vágta előtt

2024. október 4-6. között rendezik a Nemzeti Vágtát, amelynek fogatversenyét ötször nyerte meg korábban Tieger Endre a Sütvényi Ménes színeiben.

2024. Szeptember 26. 09:04, csütörtök | Helyi

4 arany- és 2 bronzérmet nyert a Dombóvári Karatesuli csapata

Huszonhat egyesület 200 indulója lépett tatamira a X. Szerencs Kupán, ahol erdélyi résztvevők mellett szerepelt négy fővel a Dombóvári Karatesuli csapata.

2024. Szeptember 25. 08:55, szerda | Helyi

50 éves érettségi találkozó a dombóvári gimnáziumban

2024. szeptember 21-én tartották 50. éves érettségi találkozójukat az 1974. május 11-én elballagott IV. D. osztály tanulói az akkori Gőgös Ignác (ma: Illyés Gyula) Gimnáziumban.