Városlista
2024. szeptember 30, hétfő - Jeromos

Hírek

2024. Szeptember 30. 10:00, hétfő | Helyi

Újabb testépítő világbajnoki címet szerzett Gasparics Zoltán

Újabb testépítő világbajnoki címet szerzett Gasparics Zoltán

Gasparics Zoltán az IBFA szövetség által Olaszországban, Pomeziaban évente megrendezett 27. Mr. & Ms. World IBFA testépítő világbajnokságon kategóriájában világbajnoki címet szerzett.

Emberfeletti extrém szárazságának és kitűnő formájának köszönhetően sikerült megnyernie az Abszolút Világbajnoki címet is. Ebben a kategóriában a különböző kategória világbajnokait vetik össze, közülük választanak ki egyet, aki a világbajnokok közül abszolút világbajnok lesz.

A dombóvári testépítő öt különböző szövetségnél összesen tizenhárom világbajnoki címmel, többszörös magyar, nemzetközi és abszolút bajnoki címmel is büszkélkedhet. Gratulálunk!

Címkék: testépítés

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 30. 08:24, hétfő | Helyi

Sportágválasztót rendeztek Dombóváron

A sportegyesületek lelkesedése, az iskolák magas számú részvétele igazán kiváló hangulatot teremtett a város legnagyobb sporteseményén, nagy nyüzsgés volt az Újvári Kálmán Sporttelepen és a Farkas Attila Uszoda udvarán.

2024. Szeptember 27. 14:12, péntek | Helyi

Parkoló autóra esett egy hatalmas faág Dombóváron

Személyautónak és áruház épületének támaszkodott egy fa 12 méteres letört ága csütörtök délben Dombóváron, egy Hunyadi téri áruház parkolójának bejáratánál.

2024. Szeptember 27. 08:40, péntek | Helyi

Tieger Endréék a Családi körben a Nemzeti Vágta előtt

2024. október 4-6. között rendezik a Nemzeti Vágtát, amelynek fogatversenyét ötször nyerte meg korábban Tieger Endre a Sütvényi Ménes színeiben.

2024. Szeptember 26. 09:04, csütörtök | Helyi

4 arany- és 2 bronzérmet nyert a Dombóvári Karatesuli csapata

Huszonhat egyesület 200 indulója lépett tatamira a X. Szerencs Kupán, ahol erdélyi résztvevők mellett szerepelt négy fővel a Dombóvári Karatesuli csapata.